The Week Of Homecoming At A Glance

Hang on for a minute...we're trying to find some more stories you might like.


Email This Story






We are so excited for Spirit week next week, and we are happy to introduce the Homecoming Spirit week schedule.

Monday 10/14 – 8 Period Day

~Spirit Day theme is Country vs. Country Club

-If you want to dress country, think about flannel, jeans, boots, a wide brim hat, etc.

-If you’re going to wear country club think polos, khakis, sweater vests, etc.

 

Tuesday 10/15 – Even Block Day

~The theme this day is Decades Day [Seniors 70’s, Juniors 80’s, Sophomores 60’s, Freshman 90’s]

Freshman(90’s)- Baggy jeans, cuffed at the bottom, graphic T-shirts, etc.

Sophomores(60’s)- Long sleeve button-downs colored jeans, white, green, orange, etc. (W) long skirts, sleeveless button-ups. 

 

Juniors(80’s)- Ripped jeans denim jacket plain white t-shirt, leather jackets.  

Seniors(70’s)-(Unisex at the time) Bell bottom jeans, button-downs(not buttoned up). (W) Long collared dresses, button-up dresses. 

 

Wednesday 10/16 – PSAT Schedule

~ The theme this day is College day

-Wear your favorite college sports team jersey, or any merchandise from the color works as well.

Standard Test administration will be approximately 8:25-12:28

(4 hours and 3 minutes) All times are estimates

5th Period: 12:34pm – 1:16pm ( 42 Minutes)

6th Period: 1:22pm – 2:04pm (42 Minutes)

7th Period: 2:10pm – 2:52pm (42 Minutes)

8th Period: 2:58pm – 3:40pm (42 Minutes)

*There will be no regularly scheduled classes for periods 1-4 on this day.

 

  • 9th Grade Mock PSATs will be administered in the Cafeteria.
  • Standard PSAT Testing will be in the 1800, 1900, 2800, and 2900 classrooms
  • Non-Standard PSAT Testing will be in the 3000 Trailers.
  • 11th and 12th Grade Online Students will be in the Media Center
  • Displaced 11th and 12th Grade Online Students will be in the Media Center
  • Displaced 11th and 12th Grade Students will be in the 1200 and 1300 classrooms

 

 

 

Thursday 10/17 – Odd Block Day

~This Spirit day is a MEME Challenge

  • Dress up as the best/funniest meme you know, or you can make one there are no limits.

 

 

Friday 10/18 – Pep Rally Schedule

~This Spirit day is NEON

  • This theme consists of bright and vibrant colors, usually very tacky and color-coordinated.

1st Period: 8:25 – 9:17 (show Lambert AM)

2nd Period: 9:23 – 10:03

3rd Period: 10:09 – 11:50** (Pep Rally)

4th Period: 11:56 – 12:36

5th Period: 12:42 – 12:36

6th Period: 1:28 – 2:08

7th Period: 2:14 – 2:54

8th Period: 3:00 – 3:40

All classes 40 minutes, except 1st & 3rd

**Students will be dismissed by announcement at the BEGINNING of the 3rd period, and then sent back to class after the pep rally is complete.